Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Sistem slepih kovic s prelomnim trnom Avdel

Bistveni vidik sistema slepih kovic s prelomnim trnom je spajanje različnih materialov različnih debelin in sestave. Fleksibilnost pri izpolnjevanju najrazličnejših zahtev omogoča optimalno rešitev spajanja pri določeni vrsti aplikacije.

Sistem slepih kovic z zalogovnikom Avdel

Sistemi slepih kovic z zalogovnikom hitro in zanesljivo spajajo kovine in umetne mase, kompozitne materiale in elektronske komponente. S povprečnim časom takta pod dve sekundi ti sistemi omogočajo hitro vgradnjo pri dostopnosti s samo ene strani (slepa vgradnja).
Avdel

PREGLED SISTEMOV SLEPIH KOVIC AVDEL®:

Avdel1

Ďalšie informácie sú k dispozícii na vyžiadanie.

Avdelov širok nabor slepih kovic s prelomnim trnom je namenjen spajanju najrazličnejših materialov – tankih pločevin in tudi mehkih ali krhkih plastičnih mas. Kovice so bile razvite z namenom izpolnjevanja najvišjih standardov kakovosti in prenašanja najtežjih pogojev.

Slepe kovice s prelomnim trnom (non-structural):

  • Avex®, Stavex®, Avinox®, Avibulb®

Slepe kovice s prelomnim trnom za visoke obremenitve (structural):

  • Avibulb® XT, Avinox® XT, Hemlok®, Monobolt®, Interlock®

Podrobnejše informacije na zahtevo.

Avdel Speed rivets

Slepe kovice z zalogovnikom

Slepe kovice z zalogovnikom Avdel® vam omogočajo znatno znižanje stroškov montaže: kratek čas cikla vgradnje zvišuje produktivnost, sistemsko pogojena zanesljivost pa zmanjšuje potrebo po dodelavi in druge stroške v zvezi s kakovostjo. Slepe kovice z zalogovnikom Avdel se lahko uporabljajo pri manjših, srednjih in velikih proizvodnih serijah in seveda tudi pri avtomatiziranih postopkih montaže.

Slepe kovice z zalogovnikom:

  • Briv, Chobert, Neospeed, Rivscrew, Avsert, Avtronic, itd.

Podrobnejše informacije na zahtevo.

ProSet XT

Naprave za kovičenje

Za zanesljivo in natančno vgradnjo slepih kovic s prelomnim trnom in slepih kovic z zalogovnikom Avdel® je na voljo obsežna paleta zmogljivih naprav. Nov dizajn in tehnologija razvoja sta kombinirana s stabilno konstrukcijo z dolgo življenjsko dobo. Serija naprav vsebuje hidropnevmatske ročne naprave, baterijsko napajano napravo (za slepe kovice s prelomnim trnom) in popolnoma avtomatske naprave po željah strank za visokoserijsko proizvodnjo.

Naprave za kovičenje:

  • Za slepe kovice s prelomnim trnom: linija nGenesis (NG2, NG3, NG4) itd.
  • Za slepe kovice z zalogovnikom: 7530, 7537, itd.

Podrobnejše informacije na zahtevo.