Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
page teaser experience center

KVT Experience Center Linz

Na 1600 m² velikem prostoru KVT Experience Center so razstavljene inovativne rešitve pritrjevanja in montaže in veselimo se vašega osebnega obiska.

O Izkustvenem centru

Izkustveni center smo uradno odprli 30. 6. 2022. Stranke, dobavitelje in poslovne partnerje smo povabili v zgradbo našega Izkustvenega centra v Linzu. 

Na površini 1600 kvadratnih metrov so si lahko ogledali predstavitve o inovacijah izdelkov in inženirskih storitvah. Na vsaki postaji so imeli obiskovalci priložnost, da se dotaknejo pritrdilnih elementov in jih otipajo ter osebno preizkusijo opremo za vgradnjo.

V videoposnetku najdete dodatna pojasnila naših strokovnjakov o njihovih področjih dela in povratna mnenja naših gostov.

Odslej se lahko naročite na tehniški dan v našem Izkustvenem centru in izkoristite naše strokovno znanje na različnih področjih pritrjevanja.  

Rezervirajte tehniški dan

> Kaj je tehniški dan?

> Več o otvoritvi Izkustvenega centra družbe KVT

Pametni tovarniški montažni salon

V pametnem tovarniškem montažnem salonu boste lahko izkusili, kako preprosto je z digitalnimi in interaktivnimi navodili voditi vsakega delavca skozi postopek montaže ter se izogniti napakam pri montaži in povečati sledljivost z uporabo povezanih pametnih naprav z vnaprej določenimi parametri.  

Spoznali boste tudi, kako sodelujoči roboti pomagajo pri procesu sestavljanja in razbremenijo delavca ter kako sistem svetlobno vodenega prevzemanja (»pick-by-light«) pomaga skrajšati čas, ki ga delavec potrebuje za iskanje delov, in odpravlja napake.

Vse to boste lahko osebno spoznali v razstavnem prostoru pametnega tovarniškega montažnega salona. Naš aplikativni inženir Christian Lehner vas bo z veseljem popeljal po delovnih postajah. 

> Naročite se za obisk pri Christianu

Strokovne testne storitve

V izkustvenem centru KVT v Linzu našim strankam ponujamo naslednje storitve strokovnega testiranja.

  • Preizkus izvleka
  • Pushout test
  • Preizkus navora
  • Strižni preizkus
> Prenesite letak o storitvi Expert Test

Strokovne storitve razgradnje

Storitve strokovne razgradnje se izvajajo v glavni dvorani Izkustvenega centra KVT. Tukaj razstavimo izdelke naših strank, analiziramo pritrdilne elemente in stranki ponudimo naš predlog za prihranek stroškov in optimizacijo montaže.

> Več o storitvah Expert Teardown

Tehniški dan

KVT Experience Center ponuja našim strankam odlično okolje in priložnost za osebni tehnični dan. Tehnični dan je popolnoma brezplačen in je sestavljen iz 3 produktnih rešitev in 1 inovacijske teme po vaši izbiri.

Svoj Tech-Day lahko oblikujete glede na vaše zanimanje in potrebe, mi pa bomo poskrbeli za organizacijo. Med osebnim tehničnim dnevom boste imeli največ koristi od našega znanja in izkušenj ter praktičnih izkušenj v našem objektu.

 

> na dan tehnike

Pametna tovarniška logistika

Izkoristite priložnost in si osebno ogledate sistem Smart Factory Logistics v KVT Experiece Centru. Smart Factory Logistics ponuja pionirsko digitalizirano upravljanje dobavne verige za C-dele.

Z novima vse-v-enem SmartBin Cloud in SmartLabel Cloud sta skupni stroški lastništva in produktivnost dvignjena na višjo raven. 

 

> v Smart Factory Logistics

Večmaterialno varjenje

Kot ekskluzivni in globalni distributer ponujamo najbolj inovativno tehnologijo pritrditve na svetu: MultiMaterial-Welding. Vključuje ultrazvočni postopek za delno utekočinjenje termoplastičnega pritrdilnega elementa, da se v delčku sekunde ustvari povezava s pozitivnim zaklepanjem.

Obstoječi, popolnoma avtomatiziran stroj nam omogoča, da našim strankam ponudimo storitev izdelave prototipov ali majhnih serijskih delov. Doživite ga osebno v Izkustvenem centru KVT.

 
> Več o MM-varjenju