Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
page teaser experience center

KVT Experience Center Linz

Na 1600 m² velikem prostoru KVT Experience Center so razstavljene inovativne rešitve pritrjevanja in montaže in veselimo se vašega osebnega obiska.

Pametni tovarniški montažni salon

Osebno izkusite, kako je videti digitalizirana montažna postaja, kako lahko poveča zanesljivost in produktivnost procesa ter kako lahko robot pomaga pri optimizaciji procesa.

V Smart Factory Assembly Showroomu lahko preizkusite digitalizirano postajo za ročno montažo in si sami ogledate glavne komponente poti do Factory 4.0.

 

REZERVIRAJ OGLED V SHOWROOM

 

Strokovne testne storitve

V izkustvenem centru KVT v Linzu našim strankam ponujamo naslednje storitve strokovnega testiranja.

  • Preizkus izvleka
  • Pushout test
  • Preizkus navora
  • Strižni preizkus
> Prenesite letak o storitvi Expert Test

Strokovne storitve razgradnje

Storitve strokovne razgradnje se izvajajo v glavni dvorani Izkustvenega centra KVT. Tukaj razstavimo izdelke naših strank, analiziramo pritrdilne elemente in stranki ponudimo naš predlog za prihranek stroškov in optimizacijo montaže.

> Več o storitvah Expert Teardown

Tehniški dan

KVT Experience Center ponuja našim strankam odlično okolje in priložnost za osebni tehnični dan. Tehnični dan je popolnoma brezplačen in je sestavljen iz 3 produktnih rešitev in 1 inovacijske teme po vaši izbiri.

Svoj Tech-Day lahko oblikujete glede na vaše zanimanje in potrebe, mi pa bomo poskrbeli za organizacijo. Med osebnim tehničnim dnevom boste imeli največ koristi od našega znanja in izkušenj ter praktičnih izkušenj v našem objektu.

 

> na dan tehnike

Pametna tovarniška logistika

Izkoristite priložnost in si osebno ogledate sistem Smart Factory Logistics v KVT Experiece Centru. Smart Factory Logistics ponuja pionirsko digitalizirano upravljanje dobavne verige za C-dele.

Z novima vse-v-enem SmartBin Cloud in SmartLabel Cloud sta skupni stroški lastništva in produktivnost dvignjena na višjo raven. 

 

> v Smart Factory Logistics

Večmaterialno varjenje

Kot ekskluzivni in globalni distributer ponujamo najbolj inovativno tehnologijo pritrditve na svetu: MultiMaterial-Welding. Vključuje ultrazvočni postopek za delno utekočinjenje termoplastičnega pritrdilnega elementa, da se v delčku sekunde ustvari povezava s pozitivnim zaklepanjem.

Obstoječi, popolnoma avtomatiziran stroj nam omogoča, da našim strankam ponudimo storitev izdelave prototipov ali majhnih serijskih delov. Doživite ga osebno v Izkustvenem centru KVT.

 
> Več o MM-varjenju