Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
ATE-Main-Banner

Assembly Technology Expert

Pri razvoju novega izdelka vam naše storitve Assembly Technology Expert Services nudijo najbolj napredne rešitve pri izzivih tehničnega pritrjevanja.

Zaradi našega tristopenjskega pristopa lahko znatno skrajšate čase proizvodnje in znižate skupne stroške.

  • Razvoj – osredotočite se na pritrdilne elemente za izdelavo popolnih izdelkov
  • Optimizacija – optimizirajte postopke montaže
  • Izobraževanje - postanite strokovnjak na področju pritrdilnih tehnologij
     

     

Expert Walk

Izpopolnite svoj izdelek tako, da pregledate svoj proizvodni postopek. Preverite montažna delovna mesta in proizvodne linije, analizirajte pritrdilne elemente in na koncu optimizirajte svoje montažne postopke ter orodja, ki jih uporabljate v proizvodnji.

Nujno je, da za svoj izdelek uporabite pravilno vrsto pritrdilnega elementa. S programom Expert Walk bo Bossard natančno pregledal vašo proizvodnjo. Z dolgoletnimi izkušnjami v procesih Gemba-Walk, Walk-the-line itd. se izrecno osredotočamo na pritrdilno tehnologijo in vaše postopke montaže.

> preberite več

Expert Education

Pridobite interno znanje in spretnosti na posebnih tečajih za stranke, kjer boste spoznali tehnična načela, različno uporabo, pritrdilne elemente in montažno tehnologijo.

Kot tehnik ste ključnega pomena, ko gre za oblikovanje varnega in zanesljivega izdelka. Razširite svoje izkušnje s poglobljenim znanjem o pritrdilni tehnologiji in še danes izboljšajte svoje izdelke. Izkoristite različne oblike učenja, prilagojene posebej za stranke.

> Expert Education Factsheet (EN)

Expert Teardown

Najboljša rešitev za pritrjevanje je odločilna za vaš uspeh in stroške življenjskega cikla izdelka. Zato ne smete popuščati pri stroških ali varnosti. Strokovnjaki bodo vaš izdelek razstavili na posamezne dele in pritrdilne elemente. Za analizo kompleksnosti površine bodo naši tehnični strokovnjaki podrobno pregledali vaš izdelek, da bi razumeli, kako deluje, nato pa zabeležili možnosti za prihranke stroškov in možne izboljšave na področju kakovosti in zanesljivosti.> Expert Teardown Factsheet (EN)

Expert Design

Pri oblikovanju izdelka se že od samega začetka osredotočite na pritrdilne elemente. Bossardovo strokovno znanje o postopkih montaže, pritrdilni tehnologiji in tehničnih sredstvih je lahko ključno za uspeh vašega izdelka.

Zaradi programa Expert Design lahko zdaj trajno povečate kakovost svojega končnega izdelka – s priporočili glede materialov in optimiziranimi pogoji za montažo ali z izdelavo prototipa. Temelji na osnovi razvoja 3D prototipov in CAD-Big-Data.

> Technical resource (EN)

Expert Test Services

Na mnogih področjih pritrdilne tehnologije ima skladnost z najvišjimi standardi kakovosti zelo pomembno vlogo. Družba Bossard izpolnjuje te zahteve s pomočjo 14 modernih akreditiranih laboratorijev za testiranje po vsem svetu.

Izpolnite standarde kakovosti s poglobljenim pregledom svojega prototipa in izdelkov. Izkoristite pomoč tehničnih laboratorijev in najsodobnejših sistemov za merjenje in preskušanje, ki delujejo v skladu s standardom ISO/IEC 17025. Pri zagotavljanju kakovosti v okviru visokokakovostnih laboratorijskih storitev zmanjšajte svoja tveganja.

> Expert Test Services Factsheet (EN)

Expert Assortment Analysis

Manj različnih pritrdilnih elementov v enem izdelku pomeni nižje stroške. Z racionalizacijo pritrdilnih elementov in kosovnih seznamov zato lahko tudi prihranite stroške.

Samo 15 % celotnih stroškov pritrjevanja izvira iz samega pritrdilnega elementa. Preostalih 85 % stroškov je posledica nabave, logistike, priprave na montažo in drugih dejavnosti. Zaradi tega je racionalizacija delov C tako pomembna za skupne stroške lastništva vaših izdelkov.

> Expert Assortment Analysis Factsheet (EN)

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj