Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
pageTeaser_systeme_automatisierung

Sistemi in koncepti avtomatizacije

Kot sistemski dobavitelj sledi KVT pristopu “solutioneering”, ki vključuje vsestransko ponudbo najmodernejše instalacijske opreme za uporabo s tehnologijama pritrjevanja. Na voljo so zalične pištole za kovičenje z mehanskim, hidropnevmatskim in električnim pogonom.
InstTech_Pemserter

Instalacijska-vgradna oprema – vtisni vezni elementi

Neodvisno od zastavljenih zahtev vgradnje zagotavlja program strojev PEMSERTER® optimalno montažo vseh vtisnih veznih elementov PEM.

LiteWWeightTM Core

MultiMaterial-Welding

Tehnologija MultiMaterial (tehnologija MM-W™) je inovativna tehnika spajanja, ki uporablja energijo ultrazvoka za izdelavo oblikovnega in močnega spoja pri poroznih materialih, pločevinastih konstrukcijah, sendvič materialih ter brizganih in prešanih delih. Da bi to dosegli, se uporabljajo termoplastične komponente v obliki zatičev ali pušic za spajanje posameznih komponent.

> preberite več
InstTech_Blind-rivet-tech_

Instalacijska-vgradna oprema – slepe kovice

Slepe kovice se lahko vgrajujejo ročno ali avtomatsko. Velikost serije je pomemben dejavnik za izbiro primerne metode vgradnje.

InstTech_Blind-rivet-nuts_

Instalacijska-vgradna oprema – kovičene matice

S široko paleto ročnih naprav za vgradnjo in popolnoma avtomatiziranih sistemov nudi KVT-Fastening montažne sisteme za zanesljivo vgradnjo kovičenih matic za vsako aplikacijo.

InstTech_Wire-thread-inserts_ (1)

Instalacijska-vgradna oprema – navojni vložki

Za ročno, strojno in avtomatsko montažo in demontažo žičnih navojnih vložkov ponuja KVT-Fastening velik izbor navojnih svedrov in orodij za oblikovanje navojev.

InstTech_Thread_inserts_ (1)

Instalacijska-vgradna oprema – navojni vložki

Natančna orodja za montažo od KVT-Fastening poskrbijo za varen sedež vseh navojnih vložkov tipov Tappex, Filtec, Lockfil, Kato, Keensert in Fasteks.

InstTech_Speed-fasteners_

Instalacijska-vgradna oprema – hitri vezni elementi

Orodja za montažo hitrih veznih elementov vas prepričajo z visoko hitrostjo montaže z do eno kovico na sekundo in veliko zatezno silo.

InstTech_Structural-blind-fasteners_

Instalacijska-vgradna oprema – slepe kovice za gradbeništvo

Za visoko zmogljivost zasnovane naprave in stroji poskrbijo za optimalno zvezo veznega elementa in nosilnega materiala tudi pri visokih obremenitvah.

InstTech_Sealing-Technology_

Instalacijska-vgradna oprema – tehnologija tesnjenja

Za vgradnjo elementov KOENIG EXPANDER so na voljo številna orodja za montažo z ustrezno opremo.

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj