Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

O nas

Skupina KVT-Fastening je mednarodno priznan specialist za visoko kakovostne, specialne aplikacije na področju pritrjevanja. KVT nudi na osnovi široke palete izdelkov vodilnih proizvajalcev na trgu tehnične rešitve na obeh področjih.

Najmodernejše znanje za inovativno tehnologijo pritrjevanja

Vsepovsod, kjer so pomembne popolnoma zanesljive in varne povezave, najdemo visokozmogljive rešitve podjetja KVT-Fastening. Te majhne, a izjemno vzdržljive komponente igrajo ključno vlogo v najpomembnejših področjih - kot na primer v sektorju elektronike in energetike, v avtomobilski in industriji transportnih sredstev, v letalski in vesoljski industriji, v strojništvu in gradbeništvu, pri izdelavi finomehanične in medicinske opreme. 

Solutioneering – v mislih vedno z najboljšo rešitvijo

KVT-Fastening ne ponuja le standardnih izdelkov in posameznih komponent, ampak nudi tudi tesno in aktivno podporo strankam pri iskanju idealnih rešitev, še posebej, ko morajo biti izpolnjene posebne zahteve. Ta paleta je dopolnjena s celo vrsto inovativnih orodij in strojev in po potrebi tudi z integracijo rešitev v avtomatiziran potek serijske proizvodnje. 

Za najboljše zveze v tehnologiji pritrjevanja

Na področju tehnologije pritrjevanja jamčita naša globalna mreža in trajna rast podjetja KVT-Fastening najboljšo podporo strankam zaradi ekipe visoko usposobljenih inženirjev z večletnimi izkušnjami, globokim poznavanjem procesov in z upoštevanjem stroškovne učinkovitosti za lokalne in tudi za mednarodne kupce. Podjetje KVT je osredotočeno ne le na posamezne izdelke, ampak na najboljšo rešitev za kupca.


Z več kot 85-letnimi inženirskimi izkušnjami, znanjem, usmerjenim v iskanje rešitev, kakor tudi z edinstvenimi sposobnostmi razvoja in svetovanja, predstavlja podjetje KVT-Fastening najboljšo zanesljivost v svojem razredu.

KVT-Fastening na hitro: 

 • Priznan specialist za visoko kakovostne, posebne aplikacije za pritrjevanje.
 • Marketinška usmeritev: Nemčija, Avstrija, Švica, Srednja in Vzhodna Evropa.
 • 255 zaposlenih znotraj celotne skupine
 • CEO: Dr. Frank Hilgers.
 • Trije glavni logistični centri: Dietikon (CH), Illerrieden (D) in Pichling/Linz (A).
 • 25.000 aktivnih strank.
 • Več kot 70.000 različnih izdelkov
 • Paleta izdelkov obsega več kot 50 uveljavljenih blagovnih znamk
 • 85 let izkušenj
 • Nadzor kakovosti po standardih
 • Certifikati sistema kakovosti ISO 9001/ ISO 14001
 • Usposabljanje / šolanje
 • Vsestransko testiranje izdelkov, ki obsega preizkuse korozije in preizkuse s pršenjem slanice, obremenitvene preizkuse, natezno trdnost, trdoto in molekularno preizkušanje.
 • Upoštevanje specifičnih zahtev za pakiranje po želji kupca s črtno kodo: od manjših količin in razsipnega tovora do pošiljk na paletah in v KLT kontejnerjih.
 • E-nabava
 • E-trgovina
 • Prilagojeno na sistem EDI
 • Elektronski prenos podatkov skladen s standardom VDA 

Divizijo KVT-Fastening je prevzela skupina Bossard Group

Z dnem 1.12.2012 je skupina Bossard Group prevzela področje tehnologije pritrjevanja od skupine KVT Group. To področje bo delovalo kot samostojno podjetje KVT-FASTENING. Kot vodilni mednarodni specialist nudi to področje visokokakovostne posamezne komponente in rešitve po željah strank za uporabo v široki paleti različnih industrij in branž
Bossard Logo
Skupina Bossard Group obstaja že od leta 1831 in jo trenutno upravlja sedma generacija iste družine. Podjetje je vodilni ponudnik inteligentnih rešitev za industrijsko tehniko pritrjevanja. Ponudba zajema prodajo po vsem svetu, tehnično svetovanje (inženiring) in logistiko komponent za tehniko spajanja in pritrjevanja ter vijakov. K strankam štejejo mnoga lokalna in mednarodna industrijska podjetja, katerim skupina Bossard s svojimi rešitvami pomaga dosegati večjo produktivnost.  Bossard je uvrščen na na švicarsko borzo SIX.

Kompetence skupine KVT-Fastening, še posebej področja Solutioneering, odlično dopolnjujejo paleto izdelkov skupine Bossard v državah srednje Evrope, kot so Nemčija, Švica in Avstrija. Skupaj s kompetencami skupine Bossard Group v zvezi z upravljanjem z dobrinami, logistiko C-delov, nabavo specialnih delov in procesnim svetovanjem, se na trgu pojavlja veliko novih možnosti, ki bodo skupino KVT-Fastening še dodatno okrepile. Podjetje ima tri glavne logistične centre v krajih Dietikon (CH), Illerrieden (D) in Pichling/Linz (A). 

Kupci so zaradi teh strateških prevzemov in vzpostavitve kompetenc na področju industrijske tehnike spajanja kakor tudi zaradi optimalne dopolnitve palete izdelkov oz. kompletne ponudbe občutno na boljšem.

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj