Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
screens-sales-ppt

Digitalna navodila za montažo

Ustrezne informacije na pravem mestu ob pravem času

Ne glede na to, ali gre za nove zaposlene, nove proizvodne procese ali majhne serije / veliko različnih naročil - koraki montaže se izvajajo učinkovito in pravilno zahvaljujoč grafičnim navodilom po korakih. Delovni koraki se samodejno dokumentirjo.

Digitalna navodila za montažo ustvarite sami ali jih ustvarite samodejno iz naročila stranke z integracijo ERP. Osrednje ustvarjanje in upravljanje interaktivnih navodil omogočata močno zmanjšanje kompleksnosti variacij izdelkov in učinkovito izvajanje sprememb.

 

 

Prednosti digitalnih navodil za montažo:

Hitro usposabljanje zaposlenih preko dinamičnih navodil za montažo

Zagotavljanje kakovosti tudi za različice ali pod časovnim pritiskom

Varna namestitev pravilnih delov

Izogibajte se preskusnim postopkom med predelavo montaže

Vsak korak je protokoliran

Zajemite in shranite znanje kvalificiranih delavcev

 
 

 

Vizualizacija korakov montaže drastično zmanjša čas usposabljanja osebja, ki lahko sodeluje v različnih fazah montaže. Napake pri montaži se lahko praktično zmanjšajo na 0.

 


Kako ustvariti digitalno delovno navodilo (nemščina)

 

Izbira pravih možnosti prikaza

Način, kako so navodila za montažo prikazana v delavnici, je ključni dejavnik pri produktivnosti in sprejemanju zaposlenih.

Odkrijte možnosti

 

Centralizirano upravljanje, decentraliziran prikaz

Osrednja funkcionalnost programske opreme omogoča centralno upravljanje konfiguracij in njihovo uporabo na različnih proizvodnih področjih.

Prednosti centralizirane programske opreme:

  • Centralni dostop in konfiguracija
  • Spremembe so enostavne za izvedbo
  • Možen diferenciran prenos pravic
  • Možna integracija v sisteme tretjih oseb (npr. ERP)
  • Samodejna distribucija na montažne postaje v proizvodnji ali po svetu
  • Trenutna navodila za uporabo.

Zakaj se odločiti za postopek sestavljanja brez papirja?

Poleg zagotavljanja pravilnih procesov in zapisovanja podatkov ima digitalna montaža še druge dragocene prednosti. Digitalna delovna navodila se ustvarjajo in upravljajo veliko hitreje, bolj fleksibilno in varneje kot navodila na papirju.

Nova navodila za montažo ali posodobitve obstoječih navodil se ustvarijo centralno in jih je mogoče po potrebi takoj prikazati v obratu na ustrezni delovni postaji. Nasprotno pa je ustvarjanje ali prilagajanje navodil, njihovo tiskanje na papir in distribucija rezultatov na različne delovne postaje veliko bolj zamudno. Prav tako morate zbrati in odstraniti starejše različice. 

Enake prednosti veljajo, če želite preklapljati med različnimi različicami v sklopu. Najnovejša digitalna navodila je enostavno najti v sistemu. Navodil ni treba tiskati in distribuirati na papir. Delavci upoštevajo pravilna navodila, s čemer se izognemo napakam. To omogoča veliko hitrejši prehod z ene različice na drugo.

 

Oglejte si primer uporabe