Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
assembly_technology_expert

Storitve

Naj gre za izbiro popolne rešitve, njeno učinkovito uporabo ali druge probleme tehnike veznih elementov – pri podjetju KVT-Fastening lahko kupci pričakujejo obsežno in celovito podporo. 

Servis za popravila

V primeru okvare naprave ali orodja vam ekipa serviserjev KVT-Fastening jamči hitro izvedbo popravila. Na zahtevo vam v določenih državah lahko nekatere naprave tudi posodimo.

> Obrnite se na nas

Seminarji in tečaji

Kot nosilec strokovnega znanja z veliko zakladnico izkušenj na področju mnogih industrijskih panog vam nudimo šolanja in usposabljanja pri vas, na katerih imate priložnost razjasniti posamezna vprašanja neposredno v konstrukciji in proizvodnji.

> Obrnite se na nas
KVT Tech Day

Hišni sejmi

KVT-Fastening vas lahko tudi obišče v vašem podjetju in pri vas organizira hišni sejem. Naši strokovnjaki bodo vam in vašim sodelavcem individualno in neodvisno od izdelkov svetovali pri konkretnih vprašanjih.

Solutioneering

Mednarodno usposobljeni strokovnjaki skupine KVT-Fastening na startu analizirajo predstavljeno nalogo. Na podlagi jasnega razumevanja projekta nato razvijejo idealno rešitev, ki je obenem ekonomična, učinkovita in zanesljiva. 

> preberite več

3D podatki

KVT-Fastening nudi svojim strankam 3D-podatke za številne vezne elemente, da jih lahko čim enostavneje integrirajo v svoje CAD-aplikacije.

> preberite več

Download Center

V centru za prenos podatkov nudi KVT-Fastening svojim strankam obširno izbiro strokovnega znanja o različnih viikih tehnike spajanja.

> preberite več

Logistični sistemi

SmartBin in SmartLabel podjetja Bossard sta inteligentna logistična sistema, ki absolutno zanesljivo nadzirata zalogo in samodejno zagotavljata preskrbo. Online-sistem pošilja podatke na naše strežnike, ki sprožijo novo naročilo. Sistema skrbita za enostavno in hitro dosegljivost neposredno potrebnih C-kosov v proizvodnem procesu.

> preberite več