Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Hišni sejmi KVT-Fastening – naše strokovno znanje v vaši hiši

Solutioneering – to je naša filozofija, ki nas vodi, da vam ponudimo vse za čim učinkovitejšo in uspešno proizvodnjo vaših izdelkov. Sato ne pričnemo razmišljati pri veznem elementu, ampak že mnogo prej.

Naši strokovnjaki bodo vam in vašim sodelavcem rade volje svetovali glede konstrukcije, materialov, tehnike povezovanja, rešitev spajanja, procesne varnosti, področij uporabe, temperaturnih območij in načinov obremenitve ter številnih drugih vprašanj, pomembnih za uspeh rešitve.

Inhouse-show_two-column_1
Inhouse-show-two-column_2

Dogovorite se z našimi strokovnjaki za vaš osebni hišni sejem!

Lahko vas tudi obiščemo v vašem podjetju in pri vas organiziramo hišni sejem. S seboj prinesemo vse potrebno ter vam in vašim sodelavcem individualno svetujemo pri konkretnih vprašanjih. Na željo lahko za vas priredimo tudi po vaši meri ukrojen seminar o izdelkih, ki vas zanimajo.

Kaj pridobim s tem?

 • Skoraj brez porabljenega časa in enostavna organizacija
  Naši strokovnjaki vas obiščejo in prinesejo vse potrebno s seboj. Vi samo pripravite ustrezen prostor za predstavitev, obvestite svoje sodelavce o dogodku in omogočite njihovo udeležbo.
 • Brez stroškov, brez tveganja
  Hišni sejem vam ne bo povzročil nikakršnih stroškov.
 • Neobvezno
  Izvedba hišnega sejma za vas ne pomeni nikakršnih obveznosti.
 • Spoznajte nas osebno
  Telefon in e-pošta ne moreta nadomestiti pogovora v živo. Vprašajte nas vse, kar ste že od nekdaj želeli vedeti ... od splošnih vprašanj do pomislekov glede vašega projekta.
 • Konkretna uporabnost
  Nasprotno kot pri javnih sejmih vam lahko pri hišnih sejmih individualno svetujemo pri konkretnih projektih in specifičnih izdelkih. Posvetili se bomo samo vam in se prilagodili potrebam vaših različnih delovnih skupin. V celoti pozitiven odziv strank, ki so do zdaj priredile hišne sejme, potrjuje dodano vrednost za naše stranke.
Inhouse-show-two-column_3

Kako poteka hišni sejem?

1. Obrnite se na nas
Svetovali vam bomo pri vseh odprtih vprašanjih in vam razložili naš koncept hišnih sejmov.

2. Za podrobnosti poskrbimo mi
Z vami se bomo dogovorili o konkretnih potrebah, kot so glavne teme področij uporabe in izdelkov, želje glede seminarjev itd., prav tako pa bomo skupaj z vami določili natančen termin in kako naj bo prostor pripravljen.

3. Individualizirana povabila
Poslali vam bomo individualizirana povabila z natančnimi informacijami glede hišnega sejma. Te informacije lahko natisnete in objavite na vaši oglasni deski ali pa jih po elektronski pošti posredujete vašim kolegom, da bodo vsi pravočasno obveščeni o načrtovanem dogodku.

4. Dostava sejemske opreme
Pravočasno pred izvedbo dogodka bomo na vaš naslov poslali paleto z vzorci izdelkov in drugo opremo, ki jo potrebujemo za izvedbo hišnega sejma. Prosimo, da to paleto postavite v bližini prostora, v katerem bo organiziran hišni sejem.

5. Izvedba hišnega sejma
Naši sodelavci v podjetju KVT bodo na kraju samem poskrbeli za organizacijo in izvedbo dogodka.

6. Vrnitev sejemske opreme
Naš izvajalec iz podjetja KVT bo po dogodku vso opremo znova zapakiral na paleto in jo opremil s pripravljeno etiketo za transport nazaj v naše podjetje. Za prevoz palete bo poskrbel naš hišni špediter.

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj