Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Navojni vstavki

Z navojnimi vstavki je možno v obdelovancih iz lahkih kovin in drugih materialov z nizko strižno trdnostjo izvesti natančne in vzdržljive notranje navoje. Med te sodijo znamke TAPPEX®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, FASTEKS in KLIPKO®.

Navojni vstavki Tappex® za uporabo pri plastičnih masah in lahkih kovinah

Navojni vstavki Tappex® ustvarijo natančne in odporne notranje navoje v delih iz plastičnih mas in lahkih kovin.

Tipa MULTISERT® in MICROBARB® se lahko vtiskujeta v hladnem ali toplem ali pa se vgradita s pomočjo ultrazvoka. Samorezni vstavki TRISERT®, TRISERT-3® in FOAMSERT® se privijejo naknadno, serija HIMOULD® pa se vgrajuje med postopkom litja.

Vsi tipi navojnih vstavkov so na voljo iz medenine, tip TRISERT® pa tudi iz jekla in nerjavečega jekla. Linijo izdelkov dopolnjujejo ustrezna orodja za montažo navojnih vstavkov.

Žični navojni vstavki s sojemalnim nastavkom FILTEC®+ / LOCKFIL®+

Žični navojni vstavki omogočajo izdelavo navojev z visoko trdnostjo pri optimalnem prenosu sila z vijaka na matični navoj. Še posebej so primerni za ojačitve navojev v materialih z nizko strižno trdnostjo, kot sta na primer aluminij ali magnezij, zato se brez njih na področjih strojegradnje in izdelave naprav, elektronike, avtomobilske, letalske in vesoljske industrije več ne da shajati. S temi navojnimi vstavki je možno izvesti navoj skoraj „brez obrabe“.

Žični navojni vstavki brez sojemalnega nastavka KATO®

Žični navojni vstavki KATO® so idealno primerni za zelo zahtevne navoje, spoje, ki jih je treba pogosto razstavljati ali za ponovno izdelavo poškodovanih navojev. V mnogih materialih, na primer v aluminiju, jih priporočamo za preventivno vgradnjo. Te navojne vstavke iz nerjavečega krom-nikljevega jekla lahko vgrajujete z zelo enostavnim postopkom.
Žični navojni vstavki KATO® so na voljo v standardni izvedbi in izvedbi s samovarovanjem (pobarvani rdeče).

Navojni vstavki z varovalnimi mozniki KEENSERTS®

Pri strojegradnji ali finomehaniki, od letalske do vesoljske industrije – navojni vstavki KEENSERTS® so popolna rešitev, ki zanesljivo preprečuje iztrganje navojev. Navojni vstavki KEENSERTS® so izdelani iz nerjavečega jekla 1.4305, prenašajo visoke obremenitve in so odporni na obrabo, tako da lahko vijačno zvezo večkrat zategnete in razstavite, ne da bi pri tem navoj popustil. Lahko jih enostavno uporabljate pri delih iz lahkih kovin, jekla ali litin. Z njihovo pomočjo lahko poceni popravite tudi okvarjene navoje v dragih sestavnih delih.

Navojni vstavki FASTEKS®

Z navojnimi vstavki Fasteks® iz jekla ali nerjavečega jekla je možno v obdelovancih iz lahkih kovin in drugih materialov z nizko strižno trdnostjo izvesti natančne in vzdržljive notranje navoje.
Za kar se da najboljšo uporabniško izkušnjo na spletnem mestu, uporabljamo piškotke.
Z uporabo te spletne strani ali s klikom na "V redu" se s tem strinjate.
Več informacij o upravljanju in onemogočanju piškotkov najdete v našem pravilniku o zasebnosti.