Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Samodejno merjenje in krmiljenje

Za doseganje najvišje možne produktivnosti je pomembno, da je mogoče podkorake avtomatizirati in da je možno meritve samodejno obdelati. Pametna tovarniška montaža ponuja različne možnosti samodejnega krmiljenja merilnih naprav in upravljalnih elementov.

 

Prednosti samodejnega merjenja in nadziranja:

  • Produktivnost ni zavirana
  • Napake so zmanjšane na minimum
  • Vsi podatki so shranjeni v zbirki podatkov

Možnosti merjenja ali preverjanja:

 

Sistemi tehtanja

Merjenje mase je lahko koristno v proizvodnji z različnimi koraki. Naj bo to tehtanje vsebine paketa na koncu linije, kar zagotavlja, da se nič ni izgubilo, ali pa preverjanje števila vijakov, ki jih je treba uporabiti. Z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju takšnih sistemov.

Stopite v stik z ekipo pametne tovarniške montaže

Elektrische Prüfungen

Električno preskušanje

Električni sestavni deli morajo na koncu proizvodnje opraviti preskus delovanja. V nekaterih primerih je treba izmeriti, ali po kablih teče tok. S preskusnim programov je ta postopek mogoče tudi avtomatizirati in krmiliti s pomočjo upravljalnega sistema. Z veseljem vam bomo svetovali glede konfiguracije preskusov na tem področju.

Stopite v stik z ekipo pametne tovarniške montaže

Identifikations-Systeme

Identifikacijski sistemi

Za nekatere izdelke utegne biti koristno identificirati zaposlene, ki te izdelke proizvajajo. Na primer: če je treba primerjati tečaj usposabljanja (varjenje, vijačenje ipd.) ali je treba opraviti določene kontrole z načelom štirih oči. Z identifikacijskim sistemom je mogoče te parametre preveriti in jih shraniti.

Stopite v stik z ekipo pametne tovarniške montaže

Kontakt

Sisteme preskušanja že imate vzpostavljene

Če že uporabljate opremo za preskušanje, vam bomo z veseljem pojasnili, ali je mogoče obstoječo opremo združiti s sistemom. Stopite v stik z nami za neobvezujočo predstavitev možnosti

Stopite v stik z ekipo pametne tovarniške montaže

Severin Hiltbrunner, projektni vodja pametne tovarniške montaže,
Bossard Group, Zug

Izmerjene ali ustvarjene vrednosti je treba združiti s končnim izdelkom, da je mogoče pridobiti popolno specifikacijo izdelka.