Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
Solutionneering_hero-slider

Logistični sistemi

SmartBin in SmartLabel podjetja Bossard  sta inteligentna logistična sistema, ki absolutno zanesljivo nadzirata zalogo in samodejno zagotavljata preskrbo. Online-sistem pošilja podatke na naše strežnike, ki sprožijo novo naročilo. Sistema skrbita za enostavno in hitro dosegljivost neposredno potrebnih C-kosov v proizvodnem procesu.

SmartBin – izpopolnjen potek logističnega sistema s pomočjo senzorskega nadzora

  • Deli so pripravljeni v bližini kraja, kjer so potrebni. Njihovo zalogo nadzirajo senzorji za tehtanje v zabojih.
  • Zajeti podatki se dnevno posredujejo naprej in preverjajo. Če je določena omejitev dosežena, se samodejno sproži naročilo.
  • Določi se potrebna količina C-delov in označi v skladu z zahtevami kupca.
  • Na ta način je zagotovljena hitra identifikacija delov. Za dobavo delov na kraj porabe lahko po želji poskrbi tudi kupec.  
SmartBin classic

SmartBin classic

Klasik med različicami SmartBin se uporablja v sistemih kanban. SmartBin classic je primeren tako za centralizirane kot za decentralizirane sisteme kanban, dele z veliko prostornino ali z veliko potrebo po prostoru in tudi za majhne dele. Naj gre za zaboje za dele z majhno težo ali do 1000 kg težke palete – SmartBin classic skrbi za samodejno preskrbo, nadomešča odvečne procese in omogoča prihranek časa pri nabavi. 

SmartBin mobile

Če je pri nekem proizvodnem procesu treba sestavljati večje dele ali pri menjavi mesta vgradnje, se najustreznejša različica ponuja SmartBin mobile. Na premičnih vozičkih, opremljenih z baterijskim napajanjem in modemom, se na trenutnem mestu vgradnje razporedijo potrebni deli, s čimer je zagotovljena njihova sprotna nabava.
SmartBin mobile
SmartBin flex

SmartBin flex

Najnovejša logistična rešitev ves postopek še bolj poenostavlja – to je neodvisen sistem, ki je brez zapletov vključi v posamezne procese in deluje popolnoma samodejno. Najbolj fleksibilna različica sistema SmartBin je opremljena z brezžičnim napajanjem in jo lahko vgradite v proizvodno celico ali neposredno na montažno linijo. Material se nahaja neposredno na mestu vgradnje, transportne poti in čakalni časi postanejo odveč. Podatki se posredujejo preko brezžične zveze.

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj