Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Ko standardi več ne zadoščajo – nestandardni deli po risbah

Naj gre za strojegradnjo ali gradnjo postrojenj, finomehaniko, letalsko in vesoljsko tehniko, hidravliko, energetiko ali elektrotehniko, transportno tehniko ali avtomatizacijo: deli, izdelani v KVT-Fastening po risbah kupcev, se uporabljajo vsepovsod, kjer standardne komponente ne izpolnjujejo določenih zahtev. Ti deli imajo lahko nestandardne dimenzije in geometrijo ali pa so izdelani iz posebnih materialov. 
Custom parts

Nestandardni deli

Struženi in rezkani deli
Odrezavanje kovin s postopki struženja, rezkanja in vrtanja za konstrukcijske dele z visokimi zahtevami glede oblike in toleranc.

  • Materiali: Jeklo, nerjaveče jeklo, barvne kovine, posebni materiali
  • Število kosov: Ta postopek izdelave je primeren za prototipe kakor tudi za manjše in velike serije izdelkov. V idealnem primeru je število kosov nekaj sto do nekaj tisoč. 

Izsekani in upognjeni deli
Z izsekovanjem in upogibanjem lahko izdelamo različne ploščice, varovalne elemente in druge dele. 

  • Materiali: Jeklo, nerjaveče jeklo, barvne kovine, posebni materiali
  • Število kosov: Postopek je primeren za manjše ali velike serije v odvisnosti od mer in  geometrije izdelka ter zasnove potrebnega orodja. 

Naše storitve

Posebne zasnove in rešitve
Poleg našega obsežnega asortimaja priznanih proizvajalcev delov KVT nudimo tudi razvoj posebnih zasnov in rešitev. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam naših strokovnjakov z vsemi vrstami tehnike spajanja vas bomo zanesljivo spremljalo skozi vsak vaš individualni projekt. 

Vse iz ene roke
Ko nam pojasnite vaše specifične potrebe, bomo v skladu z vašimi zahtevami določili postopek izdelave in v našem širokem izboru dobaviteljev izbrali najprimernejšega proizvajalca vaših delov. Vaša prednost: Vse rešitve v zvezi s tehniko spajanja dobite iz prve roke in uživate prednosti nadzorovanih procesov in tehnologij na za nas že običajnem najvišjem kakovostnem nivoju. 

Custom Parts

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj