Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
assembly technology expert

Solutioneering

Solutioneering pomeni za podjetje KVT-Fastening nuditi kupcem dolgoletne izkušnje, najsodobnejši razvoj in ustrezno uporabljene materiale - v povezavi z inovativnim duhom, zanesljivostjo projektov in sposobnostjo planiranja. To je nosilni temelj, s katerega nudimo učinkovite in zanesljive rešitve za težavne naloge in nove razvojne konstrukcije. V tem smislu vam naši strokovnjaki svetujejo na podlagi kompetentnega poznavanja trendov pri materialih in najsodobnejše tehnike pritrjevanja.

Nestandardni deli po risbah

Naj gre za strojegradnjo ali gradnjo postrojenj, finomehaniko, letalsko in vesoljsko tehniko, hidravliko, energetiko ali elektrotehniko, transportno tehniko ali avtomatizacijo: 
deli, izdelani v KVT-Fastening po risbah kupcev, se uporabljajo vsepovsod, kjer standardne komponente ne izpolnjujejo določenih zahtev. Ti deli imajo lahko nestandardne dimenzije in geometrijo ali pa so izdelani iz posebnih materialov. 
 
> preberite več

Sistemi in koncepti avtomatizacije

Optimalni izdelek nastane pri KVT-Fastening s pomočjo strojev, orodij, integracije procesov, storitev in avtomatizacije v celovito rešitev po želji kupca. Kot aktivni pobudnik podpira KVT-Fastening kupce pri obravnavanju težavnih problemov od faze načrtovanja do razvoja in vgradnje, kot tudi pomaga pri izbiri posameznih komponent.

> preberite več

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj

Za kar se da najboljšo uporabniško izkušnjo na spletnem mestu, uporabljamo piškotke.
Z uporabo te spletne strani ali s klikom na "V redu" se s tem strinjate.
Več informacij o upravljanju in onemogočanju piškotkov najdete v našem pravilniku o zasebnosti.