Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
assembly_technology_expert

Solutioneering

Za KVT-Fastening, solutioneering pomeni, da strankam ponujamo dolgoročne izkušnje, maksimalno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja materialov v povezavi z inovativnim duhom, zanesljivostjo projekta in zmožnostjo načrtovanja. To je trden temelj, na katerem ponujamo učinkovite in varne rešitve za težke naloge in nove zasnove. V tem kontekstu vam naši strokovnjaki svetujejo s kompetentnim poznavanjem materialnih trendov in najsodobnejših tehnik pritrjevanja.

Deli po meri

Ne glede na to, ali gre za gradnjo naprav in strojev, za natančno inženirstvo, letalsko in vesoljsko industrijo, hidravliko, energetiko ali elektrotehnologijo, transport ali tehnologijo avtomatizacije, se deli, izdelani v KVT-Fastening iz vaših risb, uporabljajo na vseh mestih, kjer so standardni sestavni deli neprimerni za nekatere zahteve. To je lahko posledica posebnih zahtev glede teže ali geometrije sestavnih delov ali posebnih materialov.

 

> Več o delih po meri

Koncepti sistemov in avtomatizacije

Pri KVT-Fastening idealen izdelek dopolnjujejo komponente, kot so stroji, orodja, integracija procesov, storitve in avtomatizacija v prilagojeni celotni paket izdelka. KVT-Fastening kot aktivni pobudnik podpira stranke od faze načrtovanja, razvoja in izvedbe izdelka pri reševanju težav, pa tudi pri izbiri najboljših posameznih komponent.

> Več o konceptih sistemov in avtomatizacije

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj