Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Navojni vložki

Navojni vložki ustvarjajo natančne in odporne navojev obdelovancih iz lahke kovine in drugih materialov z nizko strižno trdnostjo. Vključujejo blagovne znamke, kot so Tappex®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, Fasteks in KLIPKO®.

> Prikaži podrobnosti o izdelku

> Iskanje izdelkov

 

Tappex® vložki za umetne mase

Tappex® vložki za plastiko, les in zlitine lahkih kovin ustvarjajo natančne in trpežne notranje navoje.

Seriji MULTISERT® in MICROBARB® bosta pritrjeni, vgrajeni  in toploto ali ultrazvok. Samozarezne serije TRISERT®, TRISERT-3® in FOAMSERT® bodo priviti, serija HIMOULD® pa za zabrizgavanje.

Vsi vložki so iz medenine, le serija TRISERT® je na voljo tudi v jeklu in nerjavečem jeklu 303 / 316. Ponujamo tudi več orodij za stroškovno ugodno vgradnjo.

 

> Iskanje izdelkov

FILTEC® + / LOCKFIL® + Žični navojni vložki s tanglico

Žični navojni vstavki FILTEC® omogočajo izdelavo navojev z visoko trdnostjo pri optimalnem prenosu sile z vijaka na matični navoj. Še posebej so primerni za ojačitve navojev v materialih z nizko strižno trdnostjo, kot sta na primer aluminij ali magnezij, zato se brez njih na področjih strojegradnje in izdelave naprav, elektronike, avtomobilske, letalske in vesoljske industrije več ne da shajati. S temi navojnimi vstavki je možno izvesti navoj skoraj „brez obrabe“.> Iskanje izdelkov

KATO® Žični vložki brez navojev

KATO® žični vložki so idealni za težke navojne obremenitve, neprekinjeno lomljenje povezav ali za obnovo poškodovanih navojev. V mnogih materialih, kot je aluminij, je zato priporočljiva njihova previdnostna uporaba. V preprostem zaporedju dela so ti navojni vložki lahko izdelani iz nerjavečega kroma ali nikljevega jekla . KATO® vložki navojnico brez pinaso impresivni zaradi svoje učinkovite namestitve brez potrebe po lomljenju pina.

 

> Iskanje izdelkov

Navojni vstavki z varovalnimi mozniki KEENSERTS®

Pri strojegradnji ali finomehaniki, od letalske do vesoljske industrije – navojni vstavki KEENSERTS® so popolna rešitev, ki zanesljivo preprečuje iztrganje navojev. Navojni vstavki KEENSERTS® so izdelani iz nerjavečega jekla 1.4305, prenašajo visoke obremenitve in so odporni na obrabo, tako da lahko vijačno zvezo večkrat zategnete in razstavite, ne da bi pri tem navoj popustil. Lahko jih enostavno uporabljate pri delih iz lahkih kovin, jekla ali litin. Z njihovo pomočjo lahko poceni popravite tudi okvarjene navoje v dragih sestavnih delih.

Vložki z navojem Fasteks®

Jekleni ali nerjavni vložki Fasteks® ustvarijo natančne, trajne notranje navoje v obdelovancih iz lahkih kovinskih zlitin in drugih materialov z nizko strižno odpornostjo.

 

> Iskanje izdelkov