Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Izbira prave možnosti prikaza

Da zaposleni v montaži dobijo prave informacije ob pravem času, je pomembna ustrezna oblika prikaza.

Možne oblike prikaza so:

Prikaz na tabličnem računalniku

Prikaz na tabličnem računalniku je zlasti primeren za prožne operativne dejavnosti. Primarno je prikazana podporna funkcija, tako da je zaposlene mogoče voditi po montažnem procesu z vizualnimi navodili. Tablične računalnike je mogoče uporabiti tudi kot optični bralnik ali kamero z vgrajeno kamero.

 

Prikaz na zaslonu

V veliko podjetjih so informacije že posredovane delovnim postajam prek zaslonov. Funkcija na dotik pomaga poenostaviti interakcijo z zaposlenimi. Podporna funkcija zaposlenim pomaga, da se znajdejo v montažnem procesu, povratne informacije pa je mogoče obdelati prek funkcije na dotik.

 

Projektor

Projiciranje delovne vsebine na delovnih postajah se že uporablja v raznih dejavnostih. Skupaj z nadziranjem gibov, je premikanje zaposlenih mogoče posneti in prenesti v sistem. Projekcija lahko zaposlenim v vsakem trenutku prikaže naslednje korake in tako pomaga, da gredo skozi proizvodni proces kar najbolj zanesljivo.

 

Podatkovna očala

Podatkovna očala se vedno pogosteje uporabljajo v proizvodnji. Informacije je mogoče prikazati neposredno v vidnem polju zaposlenih, ki so tako vedno ustrezno obveščeni. S pomočjo mešane realnosti imate možnost dinamičnega prikaza informacij v vidnem polju zaposlenih in na ta način zagotovite njihovo optimalno vodenje.