Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Obdelava samodejnih vnosov

Za doseganje najvišje možne produktivnosti je pomembno, da je mogoče podkorake avtomatizirati in da je možno vnose samodejno obdelati. Pametna tovarniška montaža ponuja različne možnosti.

Prednosti samodejnih vnosov:

  • Produktivnost ni zavirana
  • Napake so zmanjšane na minimum

Možnosti samodejne obdelave vnosov:

 

ScannerOptični bralnik

Optični bralnik lahko v sistem le z enim branjem vnese ogromno količino podatkov. Shranjena logika lahko filtrira zahtevane informacije. Optični bralniki se pogosto uporabljajo za prepoznavanje sestavnih delov, shranjevanje serijskih številk ali začetek naročanja. S pametno tovarniško montažo je mogoče združiti različne vrste optičnih bralnikov. Optični bralnik lahko integriramo prek kabla ali radia glede na vaše potrebe.

Stopite v stik z nami za dodatne informacije

Sensoren

Senzorji

Da ne bi prekinili poteka dela, pomagajo senzorji avtomatizirati proces. Vrsta senzorja ni pomembna. Informacije iz senzorjev je mogoče uporabiti za posredovanje delovnih navodil. Vrednosti iz senzorjev je mogoče shraniti v sistem, če nudijo dodatno korist za proizvodnjo.

Stopite v stik z nami za dodatne informacije

Kameras


Kamere

Kamere se uporabljajo za shranjevanje slik ali informacij iz območja slike. Te informacije je mogoče shraniti v specifikacije izdelka in kadar koli priklicati. Glede na vaše potrebe je mogoče namestiti različne sisteme kamer. Z veseljem vam bomo svetovali glede vaše specifične uporabe.

Stopite v stik z nami za dodatne informacije