Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki

Pametna tovarniška montaža v vaši proizvodnji

Z industrijsko-proizvodnimi sistemi je mogoče zanesljivo izdelati večje število različic v brezpapirni proizvodnji in pa tudi pri enodelnem kontinuiranem toku.

Smart Factory Assembly - your production

 

Pisec tehnične dokumentacije/načrtovalec dela

Centralizirano pripravljanje in upravljanje digitalnih navodil za montažo omogoča preprost nadzor vseh različic in njihovega shranjevanja, ki se lahko neposredno preklaplja iz pisarne na delovne postaje ali linije. Poleg tega modularna struktura omogoča prevzem celotnih sestavov/delovnih sekvenc neposredno iz obstoječih navodil in omogoča učinkovito pripravo navodil za montažo.

Upravljavec, zadolžen za montažo

Upravljavec, zadolžen za montažo, je podprt med celotnim procesom, zato da je mogoče odpraviti čim več virov nastanka napak. Navodila za montažo je mogoče posebej prilagoditi ustreznemu delavcu glede na jezik, usposobljenost in raven podrobnosti.

Inženir kakovosti

Vsi podatki proizvodnje in kakovosti so samodejno dokumentirani in shranjeni v specifikacijah življenjskega cikla izdelka. Do te dokumentacije je mogoče kadar koli dostopiti hitro in enostavno, zagotavlja pa popolno sledljivost.

Vodja proizvodnje in operativna odličnost

Centralno shranjeni podatki proizvodnje omogočajo pregledno in preprosto ovrednotenje proizvodnih podatkov, zato da je mogoče naročila načrtovati in jim slediti, procese montaže pa optimizirati.