Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 1 280 80 19 | +38 640 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
Railway intro

Pritrdilni elementi za železniško tehniko

Za železniški sektor je značilno naraščajoče povpraševanje po zanesljivosti, hitrosti in točnosti. Da bi bili vlaki hitrejši in varčnejši, se vse pogosteje uporabljajo lahki materiali. Poleg tega je treba zagotoviti kratke pretočne čase v proizvodnji in vitko vzdrževanje vlakov. Razumemo te trende in posledične izzive ter zagotavljamo pritrdilne elemente za tirnice, ki izpolnjujejo najvišje varnostne in kakovostne standarde, s čimer našim strankam pomagajo povečati njihovo učinkovitost in produktivnost.

 

Pritrdilni elementi za tirnice, razvrščeni glede na uporabo v konstrukciji tirnih vozil

Oskrbovalne enote v železniških vozilih

Pri tej aplikaciji sta najpomembnejša udobje potnikov ter hitra dostopnost za vzdrževanje in pregled opreme. Povezovalni elementi morajo biti predvsem hitro zamenljivi, zaprti, uporabni za večkratno montažo in demontažo ter primerni za enostavno in varno montažo.

Pritrdilni elementi za napajalne enote:

  

 

Karoserija vagona

V tej osrednji aplikaciji sta strukturna stabilnost in zanesljivost bistveni za zagotavljanje varnosti potnikov. Zato priporočamo pritrdilne elemente, ki jih je enostavno sestaviti in razstaviti, izdelane iz visoko trdnih materialov, zelo odporne proti koroziji in skladne z visokimi varnostnimi standardi.

Pritrdilni elementi za karoserijo vagona:

   

 

Podstavni voziček v železniških vozilih

Podstavni voziček ima ključno vlogo v vlaku. Glavne zahteve za podstavni voziček so zanesljivost delovanja, vzdržljivost in udobje pri vožnji z vzmetenjem in blaženjem. Pritrdilni elementi morajo biti predvsem odporni proti tresljajem, odporni proti koroziji, odporni proti ekstremnim temperaturnim spremembam in zmožni vzdrževati silo montaže.

Pritrdilni elementi za podstavni voziček:

 

Notranjost železniških vozil

V notranjosti vlaka je poudarek na potovalnem udobju in varnosti potnika. Nosilci za prtljago, oprijemalni drogovi, sedeži in zložljive mize morajo vzdržati vsakodnevne obremenitve. Ponujamo pritrdilne elemente, ki se lahko uporabljajo v različnih materialih, so na voljo v različnih barvnih variacijah in izpolnjujejo visoke zahteve glede oblikovanja in funkcionalnosti ter zahteve za lahko konstrukcijo.

Pritrdilni elementi za notranjost:

 

Oskrba z energijo železniških vozil

Pritrdilni elementi v tej aplikaciji morajo izpolnjevati najvišje varnostne zahteve. Poleg varnosti samega priključka je ključna zahteva požarna zaščita. Tako so glavne zahteve za pritrdilne elemente odpornost proti koroziji in vibracijam ter požarna zaščita.

Pritrdilni elementi za oskrbo z energijo:

EE-Wrap-Sleeving 

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj

Za pritrdilne elemente, specifične za železnico, vam lahko pomagamo na naslednjih področjih:

Vse na enem mestu
Bossard ponuja več kot milijon pritrdilnih rešitev, električnih montažnih dodatkov in krmilnih elementov iz inventarja.

Strokovno svetovanje
Naši inženirji vam bodo z veseljem svetovali glede alternativnih rešitev pritrditve, inovativnega razvoja ali posebnih zahtev materiala.

Rešitve po meri
Če najboljša rešitev za vašo aplikacijo še ne obstaja, jo bomo ustvarili za vas!

Optimalni pogoji dostave
podružnicami po vsem svetu so zagotovljeni kratki odzivi in dobavni roki.

Lastni preizkuševalnilaboratoriji
Izpolnjujemo najvišje standarde kakovosti z več preizkuševalnimi laboratoriji po vsem svetu, nekateri med njimi so akreditirani v skladu s standardom ISO/IEC 17025. 

Pametna tovarniška logistika
Osredotočite se na svoje osnovno strokovno znanje medtem ko optimiziramo vaše upravljanje B- in C-delov s popolnoma avtomatiziranim logističnim sistemom in ga naredimo bolj pregledno.