Obrnite se na nas

Telefon

Slovenija

+386 (0) 128 08 019 | +386 40 80 03 40

Obrazec za stik

Veselimo se vaših vprašanj.

> Stiki
Medical-intro

Pritrdilni elementi za medicinske & biološke aplikacije

V medicinski in biološki industriji sta ključna dejavnika zagotavljanje kakovosti in skladnost z nenehno spreminjajočimi se regulativnimi zahtevami. Nenehne inovacije, razvoj izdelkov in oblikovanje v skladu z vrednostjo so ključnega pomena, da ostanemo pred konkurenco proizvajalcev Medtech. Naj bo to tehnologije pritrjevanja ali montaže medicinskih pripomočkov, bioloških znanosti ali laboratorijske opreme: našim strankam pomagamo povečati njihovo učinkovitost in produktivnost.

Pritrdilni elementi za razvoj vaših medicinskih in bioloških naprav in opreme, razvrščenih po različnih področjih uporabe

Pritrdilni elementi za elektromedicinske naprave v operacijski sobi

Kritična medicinska oprema, ki se uporablja v operacijski sobi, mora delovati in delovati brez napak. Pritrdilni elementi morajo biti varni, a inovativni, imeti visoko toleranco na trdnost ter visoko odpornost na vibracije in korozijo.

Pritrdilni elementi za MRI, ultrazvok, rentgen in kirurške luči:

  

Pritrdilni elementi za kirurško in terapevtsko opremo v enoti za intenzivno nego

V enoti intenzivne nege, kjer bolniki s hudimi smrtno nevarnimi boleznimi ali poškodbami prejemajo intenzivno zdravstveno oskrbo in oskrbo, so posebne zahteve glede opreme. Pritrdilni elementi morajo biti odporni na vibracije in korozijo, v skladu z varnostnimi standardi in iz visoko trdnih materialov.

Pritrdilni elementi za bolniške postelje, infuzijske črpalke, invalidske vozičke, dializne aparate in respiratorje:

   ME-Latching

Pritrdilni elementi za biološko in laboratorijsko opremo

Diagnostična in laboratorijska oprema mora biti zasnovana tako, da zagotavlja visoko zmogljivost in natančnost. Ponujamo pritrdilne elemente, ki so izdelani iz visoko zmogljivih materialov, funkcionalni in stroškovno učinkoviti, inovativni in skladni z industrijskimi standardi.

Pritrdilni elementi za mikroskope, laboratorijsko pohištvo, laboratorijske zamrzovalnike, laboratorijske mešalnike in analitično opremo:

ME-Surface-mount-fasteners 

 

Contact Icon Obrnite se na nas

Veselimo se vaših vprašanj

Pritrdilne rešitve za medicinske in biološke aplikacije od A do Ž Za aplikacije v medicini in znanosti o življenju vam lahko pomagamo na naslednjih področjih:

Vse na enem mestu
Bossard ponuja več kot milijon pritrdilnih rešitev, električnih montažnih dodatkov in krmilnih elementov iz inventarja.

Konstruirani deli
Če najboljša rešitev za vašo aplikacijo še ne obstaja, jo bomo ustvarili za vas!

Strokovnjak za tehnologijo montaže
storitve vam pomagajo najti prave pritrdilne rešitve za proizvodnjo in povečati konkurenčnost vašega podjetja s skrajšanjem časa za vstop na trg.

Kakovost, osredotočena na industrijo
Certifikat po ISO 13485 za sisteme vodenja kakovosti v zvezi z medicinskimi pripomočki

Lastni preizkuševalnilaboratoriji
Izpolnjujemo najvišje standarde kakovosti z več preizkuševalnimi laboratoriji po vsem svetu, nekateri med njimi so akreditirani v skladu s standardom ISO/IEC 17025.

Pametna tovarniška logistika
Osredotočite se na svoje osnovno strokovno znanje medtem ko optimiziramo vaše upravljanje B- in C-delov s popolnoma avtomatiziranim logističnim sistemom in ga naredimo bolj pregledno.